Voorbeelden

Wij passen Anyclean Natural en Natural Eco telkens toe op verschillende soorten vervuiling, deze voorbeelden van reiniging door Anyclean vindt u hieronder. We proberen zo’n divers mogelijk portfolio op te bouwen om de kracht van ons reinigingsmiddel zo duidelijk mogelijk te presenteren.

Dakkapel/rolluik reinigen
Stap 1: Besproei het dakkapel of rolluik met AnyClean Natural, gemengd 1 op 5 met lauw warm water (Max. 40 graden Celsius). Laat het 15 minuten intrekken, niet op laten drogen. Stap 2: Schrob met een zachte borstel, totdat het licht gaat schuimen. Laat het nog een paar minuten zitten. Stap 3: Spoel het dakkapel … Lees verder "Dakkapel/rolluik reinigen"
Werkschoenen reinigen
Een mooie casus die de kracht van AnyClean Natural laat zien! Deze werkschoenen zijn jarenlang gebruikt in de vis. Na gebruik altijd goed schoongemaakt met normaal schoonmaakmiddel. 1) Een paar maanden zijn ze niet gebruikt, zie het resultaat. De schoenen zijn helemaal wit uitgeslagen van de schimmel. 2) De schoenen hebben wij enkele keren behandeld … Lees verder "Werkschoenen reinigen"
Reinigen vaatwasser
Reinigen van uw vaatwasser en achterliggende leidingen met AnyClean Natural Eco. 1) De vaatwasser is vuil, tijd om de binnenkant en de leidingen te reinigen! 2) Vul het vakje met een half schepje AnyClean Natural Eco, sluit deze en start een programma met een temperatuur niet hoger dan 40 graden! 3) De binnenkant is weer … Lees verder "Reinigen vaatwasser"
Velgen reinigen
Velgen reinigen met Anyclean Natural! 1) Na een seizoen zijn de velgen zwart van het vuil, tijd om ze schoon te maken! 2) Eerst vul je het flesje met 1 deel AnyClean Natural en 3 delen lauw warm water. Spuit daarna alle velgen ruim in. 3) Na 20 minuten kun je het vuil wegnemen met … Lees verder "Velgen reinigen"
Frituurpan reinigen
Frituurpan reinigen met AnyClean Natural. 1) De frituurpan is een aantal keren gebruikt, het netje is vuil en aangekoekt en de frituurpan zit ook vol met olievlekken. 2) Frituurpan uit elkaar gehaald, ingespoten met AnyClean Natural (verdund met lauw warm water) en daarna 20 minuten laten intrekken. Laat de enzymen hun werk maar doen. 3) … Lees verder "Frituurpan reinigen"
Zonnescherm reinigen
Stap 1: Besproei het zonnescherm met AnyClean Natural, gemengd 1 op 1 met lauw warm water (Max. 40 graden Celsius). Laat het 15 minuten intrekken, niet op laten drogen. Stap 2: Het zonnescherm met een zachte borstel schrobben, totdat het licht gaat schuimen. Laat het vervolgens weer 10 minuten intrekken. Stap 3: Spoel het zonnescherm … Lees verder "Zonnescherm reinigen"
Groenaanslag verwijderen
Het verwijderen van groenaanslag. Stap 1 : Besproei het oppervlak met AnyClean Natural, verdund met lauw warm water (minimaal 1:1 en maximaal 1:5) dit kan een klein gedeelte zijn maar ook uw hele terras. De werking is al snel zichtbaar, het beste is al het oppervlak na besproeien 24 uur droog blijft. Optimaal resultaat wordt … Lees verder "Groenaanslag verwijderen"