AnyClean Natural

Algemeen

AnyClean NaturalAnyclean Natural is een vloeibaar milieuvriendelijk en biologisch reinigingsmiddel op basis van enzymen en verwijdert alle vervuiling en aanslag van organische oorsprong. Anyclean Natural is het ideale reinigingsmiddel voor alle buiten oppervlakken. Anyclean Natural aanbrengen en doe verder niets, de enzymen en de natuur doet het werk voor u. Wanneer men de natuur zijn werk laat doen (regen en wind) d.w.z. “ZONDER SCHROBBEN” en afhankelijk van de graad en aard van de vervuiling/verontreiniging wordt het maximale resultaat reeds na enkele weken bereikt.

 • Actief werkende enzymen 100% Biologisch.
 • Verwijdert alle organische vervuiling.
 • AnyClean Natural werkt op natuurlijke wijze en is zelfreinigend.
 • Veilig voor mens, dier, gewassen en ander materieel.
 • Aantrekkelijke prijs per vierkante meter.
 • Zeer goed resultaat.
 • Langdurige werking na reiniging, ook preventief.
 • Verkoop per jerrycan van 5 liter of fles van 1 liter.

Waar te gebruiken?

Horeca

Elke horecagelegenheid heeft ermee te maken, stank en hardnekkige vervuiling. Dit kan voorkomen op diverse plaatsen binnen een horecagelegenheid, bijvoorbeeld:

* Bierleidingen reinigen!!
* Achter de bar: op de werkvloer, in de gootjes en in de spoelbakken
* Toiletgroepen: op de vloer, in de wc’s, en in de spoelbakken
* In de keuken: op de vloer, in de vaatwasser, in de spoelbakken, in de koelingen etc

Voorbeeld:
Achter de bar komt stank vaak voor in de gootjes door achterblijvend vuil. Meng Anyclean Natural met lauw warm water, verspreid het mengsel rijkelijk over het RVS en laat het 15 minuten intrekken, spoel alles weg met water en het resultaat is direct te merken.

Detailhandel food

In de detailhandel wordt met allerlei soorten voedsel en toebehoren gewerkt, wat natuurlijk vervuiling en mogelijk stank creëert. Zo zijn er veel plaatsen waar vervuiling voorkomt:

* In de keuken: op de vloer, in de vaatwasser en in de spoelbakken
* Achter de toonbank: op de vloer, in de afvoerputten / vetput, op de werkbladen
* In de toonbank: tussen de roosters, in de putjes en de gehele toonbank
* Materialen: snijplanken, messen, snijmachines, mixers etc

Voorbeeld:
Achter de toonbank wordt er vaak gemorst, komen vis- en vleessappen en nog veel meer vuiligheid terecht. Meng AnyClean Natural met lauwwarm water in een emmer en gooi het over de gehele vloer. Laat het vervolgens 15 minuten intrekken, daarna even schrobben totdat het licht schuimt en spoel het vervolgens weg met water. Het resultaat is direct zichtbaar, maar op de langere termijn is de vervuiling pas echt helemaal verdwenen. AnyClean Natural trek namelijk in de vloer en werkt net zo lang totdat alle vervuiling is verdwenen. Wanneer het afvalwater in de vetput terecht komt, wordt deze ook compleet gereinigd. Dit zorgt ervoor dat deze niet meer geleegd hoeft te worden. Dus een schone vloer, schone afvoerleidingen en een schone vetput.

Sportscholen of verenigingen

Dit zijn plaatsen waar dagelijks een doorgaande stroom van mensen is, er wordt gesport, gezweet en uiteindelijk in de kleedkamer gedoucht. Deze plaatsen worden vaak niet dagelijks schoongemaakt, waardoor er geurtjes kunnen ontstaan. AnyClean Natural kan hier een uitkomst bieden.

Voorbeeld:
In de douches van een voetbalvereniging ruikt het vaak niet fris, het zijn vochtige plekken waar vaak schimmelvorming voorkomt. Vul een drukspuit met 1 liter AnyClean Natural en 4 liter lauwwarm water, spuit de gehele sanitaire ruimte ermee in. Laat dit 20 minuten intrekken en spoel het daarna weg met water. De geur zal direct worden zijn en uiteindelijk helemaal verdwijnen. Daarbij zal de schimmelaanslag ook verdwijnen en de douches zijn weer hygiënisch schoon. AnyClean natural blijft werken zolang het wordt geactiveerd met water, de werking is dus vele malen langer als een normaal schoonmaakmiddel.

Thuisgebruik

AnyClean Natural is een krachtig schoonmaakmiddel wat thuis ook goed gebruikt kan worden. Binnenshuis zeer geschikt om hardnekkige organische vlekken te verwijderen en buitenshuis voor het verwijderen van vervuiling door natuurlijke invloeden.

Binnenshuis
Grondig reinigen van de volledige keuken, badkamer, drain/afvoerput, toiletten, wasmachine, vaatwasser en het ontvetten van de vloer. Maar ook voor het verwijderen van koffie-, thee-, chocolade- en wijnvlekken uit uw tafel, vloer of kleed.

Buitenshuis
Verwijderen van weer- en schimmelplekken uit stoelkussens, het zonnescherm en tenten. Verwijderen van groenaanslag en weerplekken op houten terrassen, gevels, dakpannen, tuinmeubilair en uw terras.

Voorbeeld:
Heeft u een wijnvlek in uw tafel, die u maar niet weg krijgt? Meng AnyClean Natural met lauwwarm water, aanbevolen verdunning 1 deel water, 1 deel AnyClean Natural (voor zware vervuiling). Spuit het mengsel ruim op het vervuilde oppervlak en laat het 15 minuten intrekken, laat het niet opdrogen. Vervolgens met weinig water benevelen en gebruik zachte schrobber of borstel tot schuim ontstaat, hierna nog 10 minuten laten intrekken. Neem het vuil/water weg met een vochtige doek. Het resultaat is direct zichtbaar, maar het perfecte resultaat wordt bereikt na enkele behandelingen.

Gebruiksaanwijzigen


Buiten:
Afhankelijk van de mate van vervuiling moet het concentraat gemengd worden met water in een verhouding van 1:1 tot 1:5.

Besproeien van het droge oppervlak is voldoende. Ruim aanbrengen! De werking is al snel zichtbaar. Optimaal resultaat wordt bereikt na circa twee tot vijf weken afhankelijk van omgevingstempratuur.

Regen helpt het losgeweekte vuil af te voeren. De doeltreffendheid is groter indien het besproeide oppervlak minimaal 24 uur droog blijft en als er wordt besproeid bij een temperatuur tussen 10 en 40 graden Celsius. Aanbeveling, verdunnen met lauw warm water (max 40 graden Celsius). Goed na spoelen!Bij snelle reiniging buiten, methode toepassen voor binnen.

Binnen:
Afhankelijk van de mate van vervuiling moet het concentraat gemengd worden met water in een verhouding van 1:1 tot 1:5.

Aanbrengen op droog oppervlak. Ruim aanbrengen, 15 minuten laten intrekken, vervolgens met weinig water benevelen en gebruik zachte schrobber of borstel tot schuim ontstaat. Met de schrobber of een borstel met water vuil wegnemen, goed naspoelen.

Als dagelijkse reiniging voor het dweilen en afnemen van werkbanken in keukens, sanitaire voorzieningen enz. Aanbeveling, verdunnen met lauw warm water (max 40 graden Celsius) .

Algemeen


Anyclean Natural is een geconcentreerd product dat in functie van de graad van vervuiling kan worden verdund met water:

Ernstige vervuiling:
1 liter verdunnen met 1 liter water en ruim aanbrengen op het tebehandelen oppervlak.

Normale vervuiling:
1 liter verdunnen met 2 liter water en ruim aanbrengen.

Lichte vervuiling:
1 liter verdunnen met 3 liter water en ruim aanbrengen.

Onderhoud:
1 liter verdunnen met 5 liter water en ruim aanbrengen.

Verbruik: ± 10m² met 1 liter verdund product naar gelang de vervuiling.

 • Niet verwerken onder de 10 graden en bij hogere tempratuur dan 40 graden Celsius, niet in de volle zon.
 • Verbruik: 1 Liter+/- 10- 15 m2.
 • Als voorbehandeling bij gebruik van een BioCoat product.
 • 100% biologisch afbreekbaar.

Reiniging versnellen:
Als onder BINNEN omschreven echter gebruik warm water circa 35-40 graden Celsius waardoor proces versneld.

Productspecificaties


Verpakking:
1 liter fles en 5 liter jerrycan,

Uiterlijk:
heldere vloeistof

Stuks /doos:
12 (flessen) x 1 liter
4 x 5 liter jerrycan

Dozen / pallet:
1 liter fles: 45 dozen
5 liter jerrycan: 32 dozen

Gewicht per doos:
12 x 1 liter fles: 13,35 kg
4 x 5 liter jerrycan: 21,35 kg

Houdbaarheid: Tot 5 jaar

Bewaren op een koele (max. 20°C) vorstvrije en droge plaats.